kärnkraft

kärnkraften har blivit 100 gånger mer bränsleeffektiv sedan starten, och är mycket såkrare nu. man skulle kunna byga dem långt borta i norrlands glesbygd för säkerhets skull.
bort med vindkraft som är störande och bromsar vinden...
det är för fjuttigt.
frankrike kör för fullt med massa kärnkraftverk, och italien gick nyss emot ett folkomröstningsbeslut och byggde nya kraftverk.
med kärnkraftselen kan man sedan elektrolysera vatten och få vätgas som man kan driva bilar med. det har redan prövats i sverige. jag körde taxi på vätgas ett tag, och det gick bra.
swarzenegger satsar också på det i californien.

demokrati

det här med demokrati behöver inte nödväbdigtvis vara rätt. det är ju trots allt gud som skall bestämma över människan och inte majoriteten.majoriteten går ju ofta vilse. hela världen ligger ju i den ondes våld som det står i bibeln.
det betyder ju att djävulen skulllle bestämma om majoriteten hela tiden skullle bestämma.
det är därför en världsregering skullle vara så farligt, upplagt för en antikrist att ta över.
som att indierna skulle få bestämma över oss för att de är fler än oss.
nä, gud skall bestämma och jesus skall vara herre över allt.
moses fick ju budet att han skulle utse lämpliga män att bestämma. israel hade ingen kung, var och en gjorde var som syntes dem rätt, men sedan syndade nationen och då behövdes en kung-david. men en nation kan klara sig med bara profeter tex-att vara utan kung.så länge nationen hör guds röst.
men går dem vilse behövs en kung.

RSS 2.0